Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση ΡΗΜΑΔ'-"Ειρήνη υμίν"

(Στη φωτό ο κυρ-Φώτης, με τον οποίο χάσαμε την ιστορική ευκαιρία να κάνουμε "κυβέρνηση της αριστεράς", και ο κύριος Μάνεσης).

Σχετικά με τις εξελίξεις στην Χαλυβουργία

Οι εξελίξεις στο εργοστάσιο της Χαλυβουργίας αποκτούν δραματικό χαρακτήρα. Το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά ώστε να υπάρξει άμεση λύση, το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να μην βρίσκονται σε εσωτερική αντιπαράθεση. Η όξυνση της κατάστασης, η οποία τροφοδοτείται με την παρουσία των ΜΑΤ, συνιστά μια αρνητική εικόνα σε περίοδο που τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις. Πρέπει να υπάρξει λύση.

Πηγή: ΡΗΜΑΔ'

5 σχόλια:

 1. Προς όσους κατευθύνονται προς την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

  Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ ενημερώνει όσους κατευθύνονται ή θέλουν να κατευθυνθούν προς την Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου ότι η δυσκολία πρόσβασης που θα έχουν σ΄ αυτήν οφείλεται στο ότι κυβέρνηση και ΜΑΤ έχουν αποκλείσει το δρόμο μπροστά στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας εκτελώντας διαταγές του επιχειρηματία Μάνεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο τιτλος του τραγουδιου των Rage Against the Machine, ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη απαντηση σε ολους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα, δεν είχε πει ο Παπαδημούλης;
  Άρχισε λοιπόν να το εφαρμόζει ο Σαμαράς, ο οποίος είχε πει πως θα ελευθερώσει τις πόλεις από την παρανομί και θα τις αποδώσει στους κατοίκους τους, ξεκινώντας πιλοτικά από το Δήμο Ασπροπύργο, Δημοτικό Διαμέρισμα Μάνεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "...να υπάρξει άμεση λύση, το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να μην βρίσκονται σε

  εσωτερική αντιπαράθεση."!!!


  "Μακάριοι οι ειρηνοποιοί[...]
  Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.[...]
  Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς· "

  Τώρα, άμα λάχει ενίοτε κληρονομούν (και τσεπώνουν και τον μισθό τους) και χωρίς να ανέλθουν εις τους ουρανούς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ο κλασικός παπαδίστικος , ευχολογικός , τιποτένιος λόγος των μικροαστών. είναι φοβερό πως η με όλα τα μέσα στήριξη των πουθενάδων από τα ΜΜΕ της αντεπανάστασης έδωσε πολιτική υπόσταση σε αυτά τα μηδενικά. πιστεύω παντως πως δεν θα αντέξουν και θα γίνουν όντως μηδενικά, θα εξαφανιστούν. είναι , τρόπον τινά, παρανοικό να αντεξουν μεσα σε τόσο σκληρές συνθήκες οι παπάδες.

  drazen

  ΑπάντησηΔιαγραφή