Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Καταγγελία του ιστολογίου ΕΟΣ από τον Ριζοσπάστη

Προβοκάτορες
Τα προβοκατόρικα κατά του ΚΚΕ, εναντίον των μελών και στελεχών του Κόμματος, είναι πολύ της μόδας τελευταία.

Μια τέτοια προβοκάτσια διακινήθηκε χτες από το σάιτ, με τίτλο «Ενωση Οπαδών για τη Συσπείρωση της ριζοσπαστικής αριστεράς».

Σε ό,τι μας αφορά, έχουμε να επισημαίνουμε στους προβοκάτορες:

Η μόδα - μαζί και αυτή της προβοκάτσιας - έρχεται και παρέρχεται. Κι όταν περάσει ο καιρός της, πράγμα που συνήθως δεν αργεί, οι προβοκάτορες (όσο μοδάτοι κι αν είναι) την ακριβώς επόμενη στιγμή βρίσκονται σε δημόσια θέα ενδεδυμένοι με το πραγματικό και μόνιμο ένδυμά τους:

Εκείνο της πολιτικής προστυχιάς και της γελοιότητας.
Πηγή: Ριζοσπάστης

Addendum: Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο Ριζοσπάστης, και στο οποίο κατονομάζεται ο Νίκος Μπογιόπουλος ως ο άνθρωπος πίσω απ' την "Νέα Σπορά" (χαφιέδων).

Η απάντηση του ΕΟΣ: "Ομολογεί ο Ν. Μπογιόπουλος τη σχέση του με τη "Νέα Σπορά"

Σύμφωνα με το ΕΟΣ, το γεγονός ότι το ίδιο χαρακτηρίζεται ως πρόστυχο και γελοίο αποτελεί ομολογία του Μπογιόπουλου ότι οι φήμες που διέσπειρε εναντίον του είναι αληθείς. Πρόκειται φυσικά περί ατράνταχτα λογικού επιχειρήματος, αν ο δάσκαλος λογικής σου ονομάζεται Γκαίμπελς.

Για την ιστορία, το Lenin Reloaded είχε προ καιρού ζητήσει να αφαιρεθεί το λινκ που υπήρχε στο ιστολόγιο από το ιστολόγιο ΕΟΣ, λόγω σωρείας συκοφαντικών για το Κομμουνιστικό Κόμμα δημοσιευμάτων στα οποία αρέσκεται το συγκεκριμένο ιστολόγιο.

9 σχόλια:

 1. Αντώνη, θα κάνω ξανά την ταπεινή αυτοκριτική μου. Η θέση που είχα πάρει, πως για πολλά είναι ικανοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά όχι και να στήσουν εξαρχής προβοκατόρικα μπλογκ, όπως η "νέα σπορά", και άρα πίσω από αυτά πρέπει να βρίσκεται η ασφάλεια, πρέπει να είναι η πιο αποτυχημένη πολιτική εκτίμηση που έκανα ποτέ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διαβάζοντας στο ΕΟΣ το κείμενο "Ομολογεί ο Ν. Μπογιόπουλος τη σχέση του με τη "Νέα Σπορά", δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις: την βλακεία των "αριστερών ριζοσπαστών" του ΣΥΡΙΖΑ ή την αθλιότητά τους που ξεπερνάει και τις αστικές φυλλάδες; Οι ίδιο αυτοί άνθρωποι "κατηγορούν" μετά το ΚΚΕ γιατί δεν συνεργάζεται μαζί τους! Έχουν ξεφύγει τόσο πολύ από το αντιΚΚΕ μένος τους, που πλέον δεν ξεχωρίζουν από τους φασίστες. Φαίνεται μάλιστα ότι στη βλακεία τους έχουν ξεπεράσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ για τον Μπογιόπουλο και το Κόμμα εκφράζονται μέσα από τον Ρίζο.

  Τα μέλη και τα στελέχη της neasporas για την ΕΟΣ εκφράζονται από τον Μπογιόπουλο!

  Η ΕΟΣ τρέχει να προλάβει να παρει εθελοντικά τον ρόλο του προβοκάτορα από το "Βαθύ Κόκκινο" που ξεκίνησε τις φήμες για συγκεκριμένα άτομα.

  Ευτυχώς ο "εργατικός αγώνας" έγραψε ότι μπορεί όλα να έχουν γίνει από την Αλέκα για να φάει ζωντανούς τους αντιφρονούντες.

  Άντε μαζέψτε τα σκυλιά σας μην αρχίσουμε να ...

  λινουκσυντροφος

  (είπα να απειλήσω ως προειδοποίηση.Αποκλείω να το καταλάβουν. Θα γελάσουμε, πολλοί από εμάς στο τέλος...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η αξιοπιστία της ΕΟΣ ήταν και είναι μηδενική. Και για να είμαι δίκαιος, δεν ξέρω αν πρέπει το εν λόγω σάιτ να το χρεώνουμε στο ΣΥΡΙΖΑ, υπό την έννοια πως είναι γνωστό πως ο διαχειριστής του εν λόγω σάιτ έχει τη δική του ατζέντα που ναι μεν είναι σταθερά αντι-κομμουνιστική, αλλά δεν ταυτίζεται πάντα με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

  ΥΓ: Αντώνη, πριν λίγο είδα ότι η Κύπρος έκανε αίτηση για προσφυγή στο ΕSFS. Κάποιο σχόλιο; (συγγνώμη για το off-topic αλλά δεν ξέρω πού να το βάλω).

  Κάποιος που είχε άλλο nick

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σχετικά με την φύση του ΣΥΝ/ΣΥΡ διαχρονικά από δικτατορίας ακόμη.
  1._ Ήταν το ΜΟΝΟ ελληνικό αντιδικτατορικό κόμμα (ΚΚΕ εσωτερικού) που υποστήριξε την προσπάθεια μετάλαξης της δικτατορίας το 1973 με την περίφημη Μαρκεζινοποίηση.
  2._ Από το εδώλιο του κατηγορουμένου του στρατοδικείου επι χούντας οι ηγέτες του τότε Μπάμπης Δρακόπουλος και Μήτσος Παρτσαλίδης συνέπλευσαν πλήρως με την μόνιμα εκτοξευόμενη μαύρη προπαγάνδα περί "ξενοκίνητου" κομμουνισμού, αντιδιαστέλλοντας το ΚΚΕεσωτερικού με το ΚΚΕ"εξωτερικού" (όπως υβριστικά ονόμαζαν το Κ.Κ.Ε.) σαν κόμμα που η ηγεσία του βρίσκεται ΕΚΤΟΣ Ελλάδος.
  3._ Αυτοί που με χυδαίο τρόπο κατηγορούν το Κ.Κ.Ε. επί σταλινισμό ήταν το κόμμα που αναγνωρίζονταν από την ηγεσία της Βόρειας Κορέας σαν το μόνο Κ.Κ. στην Ελλάδα. Μάλιστα ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε.εσωτ. Μ. Δρακόπουλος παρακολούθησε στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγκ Γιάνγκ στο πλευρό του Κιμ Ιλ Σούνγκ.
  4._ Η Ρουμανία επί Τσαουσέσκο αναγνώριζε το ΚΚΕ εσωτ. και η Αυγή ήταν η μόνη αριστερή εφημερίδα που κυκλοφορούσε

  Πρόκεινται κυριολεκτικά για δειλούς, άτιμους και συνειδητά ψεύτες που μισούν όσο τίποτε άλλο την Σοσιαλιστική Επανάσταση, δέκα φορές χειρότερους από τίμιους οπαδούς Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ Ανεξ.ΕΛ. Χ.Α. (Προφανώς δεν αναφέρομαι σε συνειδητούς υποστηρικτές της Ολιγαρχίας του Πλούτου)

  και κάτι σύγχρονο.
  Συνιστώσα ΑΚΟΑ ΣΥΡΙΖΑ.

  http://www.youtube.com/watch?v=EJAGFCVBg5A&feature=youtube_gdata_player

  αν αυτά που λέει η κυρία του ΑΚΟΑ δεν είναι Δήλωση Μετάνοιας Κοινωνικών Φρονημάτων, τότε τι είναι ?

  Taliban

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχουν "τίμιοι οπαδοί" της ΧΑ. Υπάρχουν οι ηλίθιοι μικροαστοί που καταστρέφονται και έχουν χάψει τα παραμύθια ότι οι κομμουνιστές θα τους πάρουν το σπίτι, υπάρχουν τα σώματα ασφαλείας που έχουν διασυνδέσεις μαζί τους και χτυπούν διαδηλωτές και υπάρχουν τα καθάρματα της ΧΑ που δέρνουν ανυπεράσπιστους μετανάστες και αριστερούς. Το λαικό κίνημα πρέπει να αντιδράσει δυναμικά. Η ΧΑ δεν είναι ένα ακόμα αστικό κόμμα που μπορεί να έχει "τίμιους οπαδούς". Αυτό το λάθος το έκανε το κίνημα το 1933.

   Διαγραφή
 6. Κυπρος, Ισπανια, Ιταλια, Γαλλια...
  Βλεπουν οι ευρωταλιμπαν αντικομμουνιστες του ΣΥΡΙΖΑ και τα ντοπια και ξενα αφεντικα τους οτι η ωρα της αλληθειας πλησιαζει και τρεμουν ενα ΚΚ που δεν μπορουν να το βαλλουν στο χερι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τζάμπα και βερεσέ πήγε η διακυβέρνηση ΑΚΕΛ. Μπροστά στην κρίση, κάθε μεσοβέζικη λύση καταρρέει.

   Διαγραφή