Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πανελλαδική συνδιάσκεψη

Το Σάββατο 30/6 η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Τις εργασίες θα ανοίξει με εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Εξάλλου, σήμερα αρχίζουν οι τριήμερες εκδηλώσεις, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του 5ου Φεστιβάλ «Resistance 2012 - Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων» που διοργανώνει η Κομμουνιστικη Οργάνωση Ελλάδας, μια από τις πιο ισχυρές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Το μέλλον είναι τώρα!».

Καθημερινά στο χώρο του Resistance, θα γίνονται πολιτικές συζητήσεις, ενώ θα υπάρχουν εργαστήρια, εκθέσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις από εκπροσώπους κοινωνικών και πολιτικών κινημάτων, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει την Κυριακή με συζήτηση που θα έχει ως θέμα «Μια χώρα σε μετάβαση - Αγωνιζόμενοι για μια άλλη Ελλάδα» και θα είναι η πρώτη πολιτική εκδήλωση μετά τις εκλογές, στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Επίσης, θα τοποθετηθούν η Σοφία Σακοράφα, ο Ευτύχης Μπιτσάκης και ο Ρούντι Ρινάλντι.

Όλες τις μέρες στον χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιούνται συναυλίες και θεματικές μουσικές βραδιές.
Πηγή: Greek Money

3 σχόλια:

 1. Υπάρχει κανας γενναίος Αντάρσυος, απ' αυτούς που με έβριζαν πριν λίγες μέρες στο τουίτερ, να μου πει τι ακριβώς κάνει ο Μπιτσάκης ως ομιλητής στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Σύριζα;

  Κάποιος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν λέω με έβριζαν, εννοώ γιατί τόλμησα να δείξω κάποια πράγματα για το τοτέμ.

   Διαγραφή