Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, στον ρ/σ "Κόκκινο"

"Νομίζω ότι χωρίς καμιά διάθεση παρέμβασης, όλους μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές συζητήσεις και το μέλλον του ΚΚΕ, νομίζω ότι είναι επιβεβλημένη μια συζήτηση σ΄ αυτόν τον χώρο γύρω από τα προβλήματα της στρατηγικής. Εάν τελικά ένας οργανωτισμός και μια στρατηγική η οποία αρνείται να αναγνώσει την πραγματικότητα και να κατανοήσει τα άμεσα αιτήματα που η ίδια θέτει, μπορεί τελικά να παραμείνει ίδια μετά απ΄ αυτό το αποτέλεσμα ή θα πρέπει να συζητηθούν πλευρές της. Πρωτίστως αυτό αφορά τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ."

8 σχόλια:

 1. Ξεφτιλισμένα υποκείμενα...εμέσματα της αστικής τάξης...τυμβωρύχοι της ιστορίας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λέει επίσης : "Αν κανείς στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βάλει και τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς, τότε μιλάμε για ποσοστά μεγαλύτερα απ΄ αυτά που είχε καταλάβει η ΕΔΑ το ΄58. " O άνθρωπος είναι και ανιστόρητος. Δεν ξέρει καν πόσο πήρε η ΕΔΑ το 58. Του δίνω ένα link για να διαβάσει κάτι και να καταλάβει πόσο γελοίος είναι.

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_1958

  Συνεπώς αυτο που έχω να του πω είναι να αφήσει το ΚΚΕ να κάνει την πολιτική του που την ξέρει πολύ καλά και στην οποία πολιτική του εμείς που το ψηφίσαμε συμφωνούμε και να καθήσει να διαβάσει λίγο σύγχρονη πολιτική ιστορία για να μη γελοιοποιείται. Εκπροσωπος του δεύτερου σε δύναμη κόμματος είναι (παπατζίδικου βεβαίως βεβαίως) αλλά κόμματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω πως αυτό είναι το τελευταίο. Το βασικό είναι ότι παρά την αποδεδειγμένη κάρπωση του μισού ποσοστού του ΚΚΕ, παρά την αντίστοιχη μηδενική απέναντι στη ΔΗΜΑΡ, η οποία ετοιμάζεται να στελεχώσει το νέο "μαύρο μέτωπο", τα υποκείμενα αυτά στρέφουν όλο τους το μίσος ενάντια στο κόμμα της εργασίας, μόνο και μόνο επειδή υφιστάμενο και μόνο αποδεικνύει την ηθική τους χρεοκωπία και το χυδαίο τους ξεπούλημα.

   Είναι σαν τον φονιά που θέλει να ξεφορτωθεί τον μάρτυρα του εγκλήματος. Είναι εντελώς αποτρόπαιο.

   Διαγραφή
  2. Το ξέρω ότι είναι το τελυταίο αλλά απλά δείχνει τη γελοιότητα του πράγματος.

   Διαγραφή
 3. Σκουρλέτη...εγώ να ξέρεις, διαβάζω το Κεφάλαιο του Μαρξ και όχι το "ας ξαναδιαβάσουμε το Κεφάλαιο".
  Α! Και ο Λένιν έκανε ό,τι έκανε για να πάρει την εξουσία η εργατικη τάξη και όχι για να ασκεί ο σύριζα 'υπεύθυνη αντιπολίτευση'.Ξεφτιλισμένοι.

  φίλος του ΚΚΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. KKE ρε φλώροι. Που θα μας κάνετε και υποδείξεις.

  S.A(μη μέλος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξέραμε ότι καβάλησαν καλάμι ...

  Κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για ... καλαμιά !

  Όμως, μάλλον καβάλησαν και τον ... κάμπο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθαρή αλητεία είναι, όχι καβάλημα καλαμιού. Και έκφραση φόβου.

   Διαγραφή