Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Βαράτε τους! (It's now or never!)Τα ΜΑΤ του Μπουτάρη χτύπησαν κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη που με εντολή του τα ΜΑΤ χτύπησαν την κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε κινητοποίηση ενάντια στην προσπάθεια του Δήμου να παραδώσει ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας, την συντήρηση των απορριμματοφόρων σε ιδιώτες, οι οποίοι θα κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του Γ. Μπουτάρη που με την τρομοκρατία και την καταστολή και την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ επιχειρεί να περάσει την ιδιωτικοποίηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ

Πηγή: Redfly Planet


«Μακάρι, Μπουτάρη». Δέκα σύντομα βιντεάκια με αυτόν τον τίτλο, τα οποία στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Με μουσική υπόκρουση το «It's now or never» του Ελβις Πρίσλεϊ. Πολύ φρέσκα και χαριτωμένα. Δείτε τα στο YouTube.
Ελευθεροτυπία, "Μια άλλη Ευρώπη", 10/9/2010

1 σχόλιο:

  1. ο μπουτάρης για μένα με διαφορά ο μεγαλύτερος αλήτης δήμαρχος έβαλε να χτυπήσουν απεργούς?
    Μην ξεχνάμε ότι στηρίχτηκε σε ΠΑ.ΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για να βγεί δήμαρχος σε αυτές τις δυνάμεις που είναι υπερ των εργαζομένων και των δημοσίων υπαλλήλων(όπως λένε συνέχεια στα κανάλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή