Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Καταγγελία της δολοφονικής επίθεσης φασιστών σε στελέχη της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος στελεχών της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, από την οποία κινδύνεψε η ζωή της υποψήφιας βουλευτίνας Δήμητρας Σαμαρά. Εκφράζει την αλληλεγγύη της στους αγωνιστές που δέχτηκαν την επίθεση και στους συντρόφους της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

Το κλίμα ιδεολογικής τρομοκρατίας σε βάρος των λαϊκών αγώνων και της Αριστεράς και η νομιμοποίηση των εθνικιστικών, φασιστικών και ρατσιστικών ιδεών της ακροδεξιάς από την πολιτική κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, έχουν αποθρασύνει τη Χρυσή Αυγή. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν και όσοι την πλασάρουν ως αντισυστημική δύναμη παρά το γεγονός ότι καλλιεργεί το μίσος απέναντι σε κάθε δράση ενάντια στο σύστημα.

Η βία της ακροδεξιάς πρέπει να καταδικαστεί χωρίς περιστροφές. Καλούμε την κοινωνική πλειοψηφία να γυρίσει την πλάτη στους φασίστες, η βία των οποίων είναι η φυσική συνέχεια της καταστολής από τις κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Η βία και τρομοκρατία σε βάρος των αγωνιστών δε θα περάσει!

Πηγή: Αντίσταση στις γειτονιές

3 σχόλια:

 1. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

  http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2012/04/blog-post_7046.html

  antifa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το αστικό κράτος τους θρέφει,ειναι οι χρυσές εφεδρείες του και τώρα που ψοφάει τους ξαμολάει να σκορπίσουν τρόμο,βία,πανικό στον λαό....

  Οι προλετάριοι δεν φοβούνται,οι προλετάριοι απαντούν......


  Γιοζεφ Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στην Βιάννο της Κρήτης δεν τους πέρασε πάντως. Οι μνήμες των ανθρώπων δεν έχουν σβήσει μετά την κτηνωδία που έκαναν οι ναζί σε αυτό το χωριό.

  Το ίδιο συνέβη και στο χωριό Κουνάβους λίγο έξω από το Ηράκλειο, όπου πριν κάτι μέρες είχε συμβεί ένα φρικαλέο περιστατικό: μετά από ένα διαπληκτισμό 2 μεταναστών με 2 ντόπιους, οι πρώτοι χτύπησαν τους δεύτερους με σκαπέτια, με αποτέλεσμα ο ένας να κινδυνεύει να μείνει στον τόπο.

  http://kentrinews.gr/politiki/1735-2012-04-28-16-58-55

  JKL

  ΑπάντησηΔιαγραφή