Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Κοκτέιλ Μολότωφ # 85

Αιδώς αγρίοι, κολονέλοι της Donna Karan, Ντουτσεγκαμπάνηδες, Παττακοί της Μυκόνου, ΕΣΑτζήδες του macchiato!  Υπάρχουν και όρια ρε όρνια, που θα χρησιμοποιήσετε πεθαμένο άνθρωπο, και δη κομμουνιστή, ως μαριονέτα για τα ευρωμόλογά σας, βρωμοπούλια, ευρωμοπούλια! ilifoθείτε επιτέλους! 

12 σχόλια:

 1. συγγνώμη, δεν κατάλαβα...ίσως πολύ λεπτή η ειρωνία...δλδ είχε άδικο ο Ραφαηλίδης?
  ευχαριστώ για όποια διευκρίνιση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι τόσο διαφορετικό πράγμα το τι λέει ο Ραφαηλίδης από το τι λέει η Lifo αναδημοσιεύοντας αυτό το συγκεκριμένο κείμενο του Ραφαηλίδη, ποιοι είναι οι σκοποί του ενός και ποιοι του άλλου, και τι δηλώνει αυτό για τον χωρίς όρια κυνισμό του λαϊφσταϊλικού ημών εντύπου που ωσάν, ας πούμε, να αναδημοσιεύει η Καθημερινή Λένιν για να επιτεθεί στον πασιφισμό του Γρηγόρη Λαμπράκη.

  Πρόκειται για σουρεαλιστικής έκτασης ξεδιαντροπιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κατανοητό πλήρως -ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλα έχουν μια εξήγηση. Όπως το γιατί υπάρχουν ''free press''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ...σε μία κοινωνία που εμπορευματοποιεί τα πάντα. Γιατί ας πούμε και ο Κύρτσος έχει εφημερίδα η οποία μοιράζεται δωρεάν. Απλώς για να διαχέεται η γνώση στο λαό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάτι άλλο που με είχε αηδιάσει απίστευτα, ήταν πριν 1-1.5 χρόνο όταν είχα μπει σε κάποιο τραμ στην Αθήνα και ανάμεσα σε κινούμενες διαφημίσεις (κάτι σαν billboard), εμφανίζονταν στίχοι του Ρίτσου με αφορμή του έτος Ρίτσου.

  ΥΓ: Δεν είμαι κάτοικος Αθηνών και γι' αυτό όταν κατεβαίνω στην Αθήνα μπορώ να προσέχω περισσότερο κάποια πράγματα που για τους μόνιμους κατοίκους είναι ρουτίνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Νομίζω πως το ζήτημα συνοψίζεται ως εξής: Δεν έχει υπάρξει πιο un-Lifo δημοσιογράφος απ' τον Ραφαηλίδη. Θες να χτυπήσεις το Πολυτεχνείο για να εξασφαλίσεις ησυχία για Παπαδήμου, βάλε ρε φίλε τον Πάσχο να τα πει αυτά. Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πραγματικά αίσχος που αυτοί οι αχαρκτήριστοι τύποι τολομούν να επικαλούνται τον Ραφαηλίδη. Παρεπιπτόντως Αντώνη: έβλεπα τις προάλλες τον Οκτώβρη του Αϊζενστάιν που πόσταρες. Το απόσπασμα του βιβλίου του Ραφαηλίδη "Η μεγάλη περιπέτεια του Μαρξισμού" για την Οκτωβριανή Επανάσταση αξίζει νομίζω αναδημοσίευσης. Ειδικά για την περίοδο Απρίλη - Οκτώβρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν το έχω το βιβλίο δυστυχώς. Υπάρχει κάπου online?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. υποψιάζομαι ότι έπεται Διαλεγμένος για αναδημοσίευεση

  http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=327027

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο Βορίδης Γκράμσι και το Lifo Ραφαηλίδη. Η κοινοβουλευτική αριστερά ακούει τα καμπανάκια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δεν πάει να κάνει αφιέρωμα η Άθενς Βόις στον Λένιν; Με το ευρώ τι θα γίνει, με το ευρώ. Περιμένω το νέο τεύχος των Θέσεων για το ευρώ ως σύγχρονη έκφανση της Κομμούνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή